Unni Instefjord

Unni er dame med et stort hjerte og stort pågangsmot. Hun er ansvarlig for en stor julegave aksjon hvor hun gleder flere hundre fattige barn i Ukraina med gaver hvert år. Vi i Fana Sparebank synes at det er Velfortjent at Unni får et gavekort på kr 40.000,-, slik at hun kan gi enda flere gaver og ha mulighet til å reise til Ukrania for å være med på overleveringen av gavene.

Helga Johannessen

Helga var med på å starte støtte foreningen AFAM/Anonyme foreldre av mobbeofre. Hun er en enormt sterk dame som har bidratt til at andre foreldre og barn har fått en bedre hverdag. Fana Sparebank synes det er Velfortjent at Helga og hennes datter Anne Lise får et reisegavekort på kr 20.000,-.

Maria Domingo

Maria reiser ofte tilbake til hjemlandet sitt for å hjelpegatebarn og fattige familier. Hun deler ut mat som hun selv har laget, og hjelper opptil 200 familier om gangen. Fana Sparebank synes derfor det er Velfortjent at Maria får et gavekort på kr. 10.000,- fra De Historiske Hotel.  

Morten Garfield

«Verdens beste» trener var ordene som håndballspillerne fra Fyllingen G99 skrev om Morten Garfield i søknaden, og det synes vi også. Morten er en som står på for laget og iflg. håndballguttene hadde det ikke vært for han så hadde ikke laget vært der de er i dag. For de er han en hverdagshelt. Fana Sparebank har derfor gitt Morten et gavekort på kr. 10.000,- fra De Historiske Hotel.

Hilde Asphaug

Hilde jobber som frivillig på Batteriet (Kirkens Bymisjon). Her hjelper hun de som trenger det, og stiller opp for de rundt seg. Vi i Fana Sparebank synes at det er Velfortjent at Hilde får et gavekort på kr. 10.000,- fra De Historiske Hotel.

Vibecke Vikebø

Vibecke og hennes familie har sine utfordringer, men til tross for alt dette er de positive og har en stå på vilje som vi bare kan beundre. Det er derfor Velfortjent at Vibecke og hennes mann får et weekendopphold til en verdi av kr. 10.000,- fra Fana Sparebank.

Marit Salbu

Tidligere har Marit vært leder på sfo, hun jobber nå som lærerassistent og er en meget god støtte for elevene, alle kjenner Marit. Som leder i en årekke for turngruppen i IL Bjarg, har hun sett viktigheten med at barn og unge er i bevegelse og at trivsel er en viktig faktor rundt dette. Marit har også vært trafikkvakt ved Kirkevoll skole i mange år, alltid blid og ofte med en kommentar på lur.  Det er derfor Velfortjent at Marit får et reisegavekort på kr. 10.000,-  fra Fana Sparebank.

 

Irene Ahnell

Irene Ahnell er virkelig en birdragsyter til kulturlivet i Bergen. Hun står bak produksjoner som Kaptein Knurr og Mysteriet i Pepperkakebyen. Hennes engasjement i kulturlivet har inspirert mange barn og voksne til å våge å delta i forestillinger og skuespill. Irene har lagt ned mye ressurser i form av tid og penger for å få dette til. Det er derfor Velfortjent at Irene får en drømmehelg med god mat og overnatting på et hyggelig sted til en verdi av kr. 10.000,- av Fana Sparebank, som takk for sin innsats til å fremme «lavterskel-kultur».

Hus til Pus

Hus til Pus er en privat, frivillig organisasjon som drives av en håndfull dedikerte dyrevenner. Deres arbeid har gjennom en årrekke bidratt til å øke dyrevelferd i vår region, både gjennom direkte redningsoperasjoner, og ved omplassering av katter. Ved omplassering og formidling av fosterhjem er de påpasselige med å finne gode, kvalifiserte hjem til både kattunger og voksne dyr. Fana Sparebank synes derfor det er Velfortjent at Hus til pus får et gavekort til fôr til en verdi av kr. 10.000,-

Asbjørn Ellingsen

Asbjørn har et fantastisk pågangsmot og ståpåvilje. Etter å ha fått livet snudd på hodet er han fremdels positiv og ser lyst på livet. Dette synes vi er beundringsverdig og synes derfor at en Velfortjent overraskelse er på sin plass. Fana Sparebank har gitt Asbjørn et Velfortjent reisegavekort pålydene kr. 10.000,-