Unni Instefjord

Unni er dame med et stort hjerte og stort pågangsmot for å hjelpe de som ikke er like heldige som oss i Norge. Hun er ansvarlig for en stor julegave aksjon hvor hun gleder flere hundre fattige barn i Ukraina med flotte gaver hvert år. De får blant annet klær, leker og godteri. For oss i Norge er dette kanskje en selvfølge, men som disse fattige barna aldri har sett før. Vi i Fana Sparebank synes at det er Velfortjent at Unni får et gavekort på kr 40.000,-, slik at hun kan gi enda flere gaver og at hun har mulighet til å reise til Ukrania for å være med på overleveringen av gavene.

Helga Johannessen

Helga var med på å starte støtte foreningen AFAM/Anonyme foreldre av mobbeofre. En forening som har vært til stor hjelp for både barn og foreldre i vanskelige situasjoner. Hun har i en årrekke jobbet innbitt i kampen mot mobbing og bidratt sterkt til å sette fokus på problematikken, også på regjeringsnivå. Hun er en enormt sterk dame som har bidratt til at andre foreldre og barn har fått en bedre hverdag. Fana Sparebank synes det er Velfortjent at Helga og hennes datter Anne Lise får et reisegavekort på kr 20.000,-.

Maria Domingo

Maria er fra Filippinene og hun reiser ofte tilbake til hjemlandet sitt for å hjelpegatebarn og fattige familier. Mat er hennes lidenskap, hver gang hun deler ut mat som hun selv har laget hjelper hun opptil 200 familier om gangen. I tillegg deler hun ut hver jul poser med julemat til fattige familier for å forsikre seg om at de får litt mat når de skal feire jul. Fana Sparebank synes derfor det er Velfortjent at Maria får et gavekort på kr. 10.000,- fra De Historiske Hotel.  

Morten Garfield

«Verdens beste» trener var ordene som håndballspillerne fra Fyllingen G99 skrev om Morten Garfield i søknaden, og det synes vi også. Morten er en som står på for laget og iflg. håndballguttene hadde det ikke vært for han så hadde ikke laget vært der de er i dag. For de er han en hverdagshelt. Fana Sparebank har derfor gitt Morten et gavekort på kr. 10.000,- fra De Historiske Hotel.

Hilde Asphaug

Hilde har hatt ME i 14 år og til tross for at hun har hatt det svært tøft, klager hun aldri. Hun bruker heller det lille hun har av energi på andre, Hilde jobber som frivillig på Batteriet (Kirkens Bymisjon). Her hjelper hun andre som hun mener har det verre enn henne. Vi i Fana Sparebank synes at det er Velfortjent at Hilde får et gavekort på kr. 10.000,- fra De Historiske Hotel.

Vibecke Vikebø

Vibecke er i fulltidsjobb og har et funksjonshemmet barn som fysisk krever mye av henne og mannen, både dag og natt. Det har vært lange sykehusopphold og lite fritid og ferie for familien. Til tross for alt dette er de begge positive og har en stå på vilje som vi bare kan beundre. Det må og nevnes at barnet er aktiv i innebandy tross sin sterke funksjonshemming, så ser de at denne form for trening  er positivt for barnet. Det er derfor Velfortjent at Vibecke og hennes mann får et weekendopphold til en verdi av kr. 10.000,- fra Fana Sparebank.

Marit Salbu

Tidligere har Marit vært leder på sfo, hun jobber nå som lærerassistent og er en meget god støtte for elevene, alle kjenner Marit. Som leder i en årekke for turngruppen i IL Bjarg, har hun sett viktigheten med at barn og unge er i bevegelse og at trivsel er en viktig faktor rundt dette. Marit har også vært trafikkvakt ved Kirkevoll skole i mange år, alltid blid og ofte med en kommentar på lur.  Det er derfor Velfortjent at Marit får et reisegavekort på kr. 10.000,-  fra Fana Sparebank.

 

Irene Ahnell

Irene Ahnell er virkelig en birdragsyter til kulturlivet i Bergen. Hun står bak produksjoner som Kaptein Knurr og Mysteriet i Pepperkakebyen. Hennes engasjement i kulturlivet har inspirert mange barn og voksne til å våge å delta i forestillinger og skuespill. Irene har lagt ned mye ressurser i form av tid og penger for å få dette til. Det er derfor Velfortjent at Irene får en drømmehelg med god mat og overnatting på et hyggelig sted til en verdi av kr. 10.000,- av Fana Sparebank, som takk for sin innsats til å fremme «lavterskel-kultur».

Hus til Pus

Hus til Pus er en privat, frivillig organisasjon som drives av en håndfull dedikerte dyrevenner. Deres arbeid har gjennom en årrekke bidratt til å øke dyrevelferd i vår region, både gjennom direkte redningsoperasjoner, og ved omplassering av katter. Ved omplassering og formidling av fosterhjem er de påpasselige med å finne gode, kvalifiserte hjem til både kattunger og voksne dyr. Fana Sparebank synes derfor det er Velfortjent at Hus til pus får et gavekort til fôr til en verdi av kr. 10.000,-

Asbjørn Ellingsen

At livet er skjørt kan nok Asbjørn Ellingsen bekrefte. For to år siden ble Asbjørn hardt skadet og måtte amputere begge bena etter at han ble påkjørt av en postbil. Det ble et sterkt og rørende møte med Asbjørn.  Å være så positiv etter å ha fått livet snudd på hodet er beundringsverdig.  Derfor synes vi at en Velfortjent overraskelse er på sin plass. Fana Sparebank har gitt Asbjørn et Velfortjent reisegavekort pålydene kr. 10.000,-